Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Mamma / ImseVimse Amningsinlägg av ekologisk bomull - Garden, 6-pack

Tvättbara amningsinlägg i mjuk ekologisk bomull som absorberar mjölk från läckande bröst före och efter amning. Ett hållbart, ekonomiskt och miljömedvetet alternativ till engångsinlägg. Inläggen har ett fint blommönster med duvblå botten på ena sidan. Välj själv om du vill ha den mönstrade sidan inåt eller utåt.

Vid större mängd läckage rekommenderar vi att använda Imse Vimses amningsinlägg Stay Dry som har ett PUL-lager som detta amningsinlägg saknar.

Tvättråd:
Skölj i kallt vatten innan tvätt. Tvätta därefter i maskin på 60 °C. Hängtorka.

Mått: Ø12 cm

Material:
100% ekologisk bomull.

Tillverkade i Turkiet.

ImseVimse är ett svenskt varumärke som erbjuder miljövänliga, funktionella och hälsosamma hygienprodukter för kvinnor och barn. De flesta produkterna tillverkas av ekologiskt odlad bomull, allt för att kunna erbjuda så rena produkter som möjligt. I sortimentet finner du allt från tygblöjor och tvättlappar till tygbindor och amningsinlägg.

ImseVimse grundades 1988 och har sedan dess utvecklat tvättbara och återanvändbara textilprodukter med omtanke för människor och miljö. Idén till företaget föddes ur grundarens behov att lindra sitt barns blöjeksem. När hon började använda tygblöjor så försvann snabbt besvären − och dotter blev blöjfri tidigt.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!