Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti Neem Mineral Face Mask, 100 g
Akamuti Neem Mineral Face Mask, 100 g

Akamuti Neem Mineral Face Mask är en ansiktsmask med terapeutisk och kraftfull mix av grön lera och amla. De ayurvediska örterna renar huden samtidigt som de ger hälsa och lyster. Perfekt för olika hudproblem, fläckar, akne, fet hy och irriterad hy. Passar bland- och problemhy med tendens till fetare hy.

Användning:

  1. Blanda en rågad tesked lera med tillräckligt vatten eller rosenvatten till en krämig pasta.
  2. Applicera lermasken på rent ansikte och låt sitta på tills leran börjar torka eller kännas varm, cirka 5-10 minuter. Tänk på att om du lämnar en lermask kvar för länge kommer det att motverka fördelarna.
  3. Skölj väl och applicera en fuktkräm

Tips!
Lermask är också fantastiskt bra för blemmor. Lägg masken först på blemmorna, tvätta efter 5 minuter och lägg därefter en mask över hela ansiktet.

OBS! Om din hud är i allvarligt behov av detox är det inte ovanligt att din hud, efter du lagt på din första lermask, kommer att kännas varm och kan rodna. Detta är goda nyheter eftersom det visar att leran gör sitt jobb med att dra orenheter från huden. Eventuella "detoxsymtom" kommer att minska och försvinna helt ju mer du använder masken. Skölj ansiktet med kallt vatten efter användning och använd leran tills huden visar att den kommit i balans.

Ingredienser (INCI):
Sundried green clay (kaolin), Neem powder (azadirachta indica), Amla powder (emblica officnalis).Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »