Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsmask / Akamuti Neem Mineral Face Mask, 100 g

Akamuti Neem Mineral Face Mask är en ansiktsmask med terapeutisk och kraftfull mix av grön lera och amla. De ayurvediska örterna renar huden samtidigt som de ger hälsa och lyster. Perfekt för olika hudproblem, fläckar, akne, fet hy och irriterad hy. Passar bland- och problemhy med tendens till fetare hy.

Användning:

  1. Blanda en rågad tesked lera med tillräckligt vatten eller rosenvatten till en krämig pasta.
  2. Applicera lermasken på rent ansikte och låt sitta på tills leran börjar torka eller kännas varm, cirka 5-10 minuter. Tänk på att om du lämnar en lermask kvar för länge kommer det att motverka fördelarna.
  3. Skölj väl och applicera en fuktkräm

Tips!
Lermask är också fantastiskt bra för blemmor. Lägg masken först på blemmorna, tvätta efter 5 minuter och lägg därefter en mask över hela ansiktet.

OBS! Om din hud är i allvarligt behov av detox är det inte ovanligt att din hud, efter du lagt på din första lermask, kommer att kännas varm och kan rodna. Detta är goda nyheter eftersom det visar att leran gör sitt jobb med att dra orenheter från huden. Eventuella "detoxsymtom" kommer att minska och försvinna helt ju mer du använder masken. Skölj ansiktet med kallt vatten efter användning och använd leran tills huden visar att den kommit i balans.

Ingredienser (INCI):
Sundried green clay (kaolin), Neem powder (azadirachta indica), Amla powder (emblica officnalis).

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.