Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårkurer / Inpackning & Vård / Akamuti Neem Powder, 100 g

Neempulver från det fantastiska Neemträdet. Detta pulver från Akamuti kan användas för att rengöra känslig hårbotten. Man blandar lätt själv med vatten. Bra även till ansiktsmask för normal till fet hy med tendens till orenheter och akne. Neem är känt för sina utrensande kvaliteter och bladen har använts i århundraden för att göra antibakteriella tvättar och främja frisk hy.

Användning:

Kan tillsättas med din ansiktsmask genom att blanda med lite vatten. Använd som den är eller blanda med lite grön lera eller olja. Alternativt kan du prova att använda som en mycket effektiv "hårbottenspasta" - det är en perfekt förtvätt till din vanliga hårtvätt eller istället för din vanliga hårtvätt för att hålla hårbotten i toppskick.

Ingredienser (INCI):
Azadirachta indica (neem) powder.

Ursprungsland: Indien.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarstagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.