Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsmask / Akamuti Green Clay Face Mask, 100 g

Akamuti Green Clay Face Mask är en naturlig ansiktsmask med soltorkad grön lera - den ultimata huddetoxen! Grön lera har grymma renande krafter som drar ut de orenheter som gömmer sig under ytan. Perfekt för dig med känslig hy, problemhy eller hy som behöver tas hand om lite extra. Tecken så som torr hy, fläckar, brist på hudton och överbelastad hy kan tyda på att huden behöver avgiftas.

Grön lera hjälper till att lugna huden och dra ut underliggande föroreningar som byggts upp i hudlagren från kosmetika, kemikalier etc. Soltorkad lera innebär att leran behåller alla sina naturliga mineraler utan kemisk bearbetning.

Användning:

  1. Blanda en rågad tesked grön lera med två msk vatten eller rosenvatten till en krämig lermask.
  2. Applicera lermasken på rent ansikte och låt sitta på tills leran börjar torka eller kännas varm, cirka 5-10 minuter. Tänk på att om du lämnar en lermask kvar för länge kommer det att motverka fördelarna.
  3. Skölj väl och applicera en fuktkräm.

Tips!
Lermask är också fantastiskt bra för blemmor. Lägg på masken först på blemmorna, tvätta efter 5 minuter och lägg därefter en mask över hela ansiktet.

OBS! Om din hud är i allvarligt behov av detox är det inte ovanligt att din hud, efter du lagt på din första lermask, kommer att kännas varm och kan rodna. Detta är goda nyheter eftersom det visar att leran gör sitt jobb med att dra orenheter från huden. Eventuella "detoxsymtom" kommer att minska och försvinna helt desto mer du använder masken. Skölj ansiktet med kallt vatten efter användning och använd leran tills huden visar att den kommit i balans.

Ingredienser:
Sundried geen clay (kaolin).

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarstagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.