(Välj varumärke)
Akamuti Green Clay Face Mask, 100 gAkamuti Green Clay Face Mask, 100 g
Akamuti Green Clay Face Mask, 100 g

Naturlig ansiktsmask med soltorkad grön lera - den ultimata huddetoxen!

Grön lera har grymma renande krafter som drar ut de orenheter som gömmer sig under ytan. Perfekt för dig med känslig hy, problemhy eller hy som behöver tas hand om lite extra.

Grön lera hjälper till att lugna huden och dra ut underliggande föroreningar som byggts upp i hudlagren från kosmetika, kemikalier etc. Soltorkad lera innebär att leran behåller alla sina naturliga mineraler utan kemisk bearbetning.

Hur vet jag om min hud behöver avgiftning? Håll utkik efter tecken på torr hy, fläckar, brist på hudton och överbelastad hy.

Användning:

Blanda 1 rågad tesked grön lera med 2 msk vatten eller rosenvatten till en krämig lermask. Applicera lermasken på rent ansikte och låt sitta på tills leran börjar torka eller kännas varm, cirka 5-10 minuter. Skölj väl och applicera en fuktkräm. Tänk på att om du lämnar en lermask kvar för länge kommer det att motverka fördelarna. Lermask är också fantastiskt bra för blemmor. Lägg på masken först på blemmorna, tvätta efter 5 minuter och lägg därefter en mask över hela ansiktet.

OBS! Om din hud är i allvarligt behov av detox är det inte ovanligt att din hud, efter du lagt på din första lermask, kommer att kännas varm och kan rodna. Detta är goda nyheter eftersom det visar att leran gör sitt jobb med att dra orenheter från huden. Eventuella "detoxsymtom" kommer att minska och försvinna helt desto mer du använder masken. Skölj ansiktet med kallt vatten efter användning och använd leran tills huden visar att den kommit i balans.

Sundried geen clay.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng