Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti Sweet Orange Facial Cleanser, 50 ml
Akamuti Sweet Orange Facial Cleanser, 50 ml

Akamuti Sweet Orange Facial Cleanser är en krämig ansiktsrengöring med underbar doft! Den uppfriskande ekologiska sötapelsinoljan tar bort orenheter och döda hudceller för att liva upp tråkig hy. Dess rengöringsförmåga och näringsgivande kvalitéer gör den idealisk för användning på tilltäppt och matt hy. Detta är en fräsch och fruktig rengöringskräm med en kombination av sötapelsin, pelargon och vitaliserande myrra som främjar en hälsosam lyster och fräsch hy. Rekommenderas för normal, torr, mogen och känslig hud.

Användning:

  1. Applicera försiktigt i ansiktet så ofta som behövs, men 1-2 gånger per dag bör räcka.
  2. Låt verka i 5-10 minuter.
  3. Torka rent med fuktad bomullsvadd.

Ingredienser (INCI):
Sweet almond oil (prunus dulcis), Extra virgin olive oil (olea europa)*, Beeswax (cera alba)*, Sweet orange essential oil (citrus aurantium)*, Geranium essential oil (pelargonium graveolons), Myrrh essential oil (commiphora myrrha), Limonene**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Citral**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »