Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsrengöring / Akamuti Sweet Orange Facial Cleanser, 50 ml

Akamuti Sweet Orange Facial Cleanser är en krämig ansiktsrengöring med underbar doft! Den uppfriskande ekologiska sötapelsinoljan tar bort orenheter och döda hudceller för att liva upp tråkig hy. Dess rengöringsförmåga och näringsgivande kvalitéer gör den idealisk för användning på tilltäppt och matt hy. Detta är en fräsch och fruktig rengöringskräm med en kombination av sötapelsin, pelargon och vitaliserande myrra som främjar en hälsosam lyster och fräsch hy. Rekommenderas för normal, torr, mogen och känslig hud.

Användning:

  1. Applicera försiktigt i ansiktet så ofta som behövs, men 1-2 gånger per dag bör räcka.
  2. Låt verka i 5-10 minuter.
  3. Torka rent med fuktad bomullsvadd.

Ingredienser (INCI):
Sweet almond oil (prunus dulcis), Extra virgin olive oil (olea europa)*, Beeswax (cera alba)*, Sweet orange essential oil (citrus aurantium)*, Geranium essential oil (pelargonium graveolons), Myrrh essential oil (commiphora myrrha), Limonene**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Citral**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarstagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.