Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Läppvård / Akamuti Ruby Fruits Lip Butter, 10 ml

Akamuti Ruby Fruits Lip Butter är ett fräscht och fruktigt läppsmör som håller läpparna mjuka, fylliga och silkeslena. Innehåller en blandning av krämigt ekologiskt kakaosmör och vacker röd palmolja som kombinerats med de renaste, naturliga ingredienserna inklusive bitar av gyllene, ekologiskt bivax och olivolja som naturligt skyddar dina läppar. Berikad med oljor av röd mandarin och ekologisk sötapelsin som ger en mjuk fruktig doft.

  • Skyddar och återfuktar.
  • Endast naturliga ingredienser.
  • Ger fylliga och silkeslena läppar.

Ingredienser (INCI):
Sweet almond oil (prunus dulcis), Olive oil (olea europa)*, Beeswax (cera alba)*, Cocoa butter (theobroma cacao)*, Wildcrafted red palm oil (elaeis guineensis), Red mandarin essential oil (citrus reticulata), Tangerine essential oil (citrus reticulata), Myrrh essential oil (commiphora molmol), Limonene**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarstagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.