(Välj varumärke)
Lumipak Miljövänlig Ljusbringare, 4-packLumipak Miljövänlig Ljusbringare, 4-packLumipak Miljövänlig Ljusbringare, 4-pack
Lumipak Miljövänlig Ljusbringare, 4-pack

Ljusbringare i unik design som brinner på vanlig matolja och ger ett fossilfritt levande ljus. Ett miljövänligt alternativ till värmeljus och oljelampor med paraffin! Ljusbringarna finns i fyra olika varianter och placeras i valfri brandsäker behållare (t.ex. värmeljushållare, skål, glas eller fat) som du fyller upp med raps-, solros- eller olivolja. De kan fyllas på många gånger och ger ett jämnt och vackert sken. Ger stora möjligheter för olika estetiska lösningar i hemmet.

  • Brinner på vanlig matolja.
  • Inga metaller och kemikalier.
  • Passar till alla kärl.
  • Komposterbar - 100 % nedbrytbar.
  • Ren naturprodukt tillverkad av lera och bomull.
  • Säkrare än värmeljus och oljelampor med lampolja/paraffin.

Användning:

Använd endast vanlig matolja (raps-, solros- eller olivolja). Fyll upp oljan till vekens bas. Brinntiden beror på mängden matolja/kärlets diameter. 25 ml matolja ger cirka 5 timmar brinntid.

Mått: ca. 3-3,5 cm


Ingredienser:
Lera och bomull.

Tillverkad i Sverige.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng