Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Ljus / Lumipak Miljövänlig Ljusbringare, 4-pack

Ljusbringare i unik design som brinner på vanlig matolja och ger ett fossilfritt levande ljus. Ett miljövänligt alternativ till värmeljus och oljelampor med paraffin! Ljusbringarna finns i fem olika varianter och placeras i valfri brandsäker behållare (t.ex. värmeljushållare, skål, glas eller fat) som du fyller upp med raps-, solros- eller olivolja. De kan fyllas på många gånger och ger ett jämnt och vackert sken. Ger stora möjligheter för olika estetiska lösningar i hemmet.

  • Ren naturprodukt tillverkad av lera och bomull.
  • Brinner på vanlig matolja.
  • Passar till alla kärl.
  • Komposterbar - 100% nedbrytbar.
  • Inga metaller och kemikalier.
  • Säkrare än värmeljus och oljelampor med lampolja/paraffin.

Användning:

Använd endast vanlig matolja (raps-, solros- eller olivolja). Fyll upp oljan till vekens bas. Brinntiden beror på mängden matolja/kärlets diameter. 25 ml matolja ger cirka åtta timmar brinntid.

Mått: ca. Ø 30-35 mm


Material:
Lera och bomull.

Tillverkade i Sverige.

Lumipaks innovativa ljusbringare öppnar en helt ny era för miljövänlig dekorationsbelysning med levande ljus. Ljusbringaren är tillverkad av naturmaterial och brinner med hjälp av vanlig matolja vilket skapar ett hållbart alternativ till värmeljus och oljelampor med paraffin och lampolja.Tillbehör till Lumipak Miljövänlig Ljusbringare, 4-pack