Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Skärbrädor / Suztain Ekologiska Skärbrädor Bambu, 3 st inkl. hållare

Ett set med skärbrädor i tre olika storlekar, tillverkade av ekologisk och hållbart odlad bambu. Med Suztains vackra skärbrädsset har du alltid den storlek till hands som erfordras för jobbet, oavsett om det är till matlagning eller servering. Bambun är polerad och behandlad med en livsmedelssäker olja som ger en sammetslen och samtidig mycket tålig yta. Alla tre skärbrädor har ett hål för upphängning samt en skåra som samlar upp köttsaft och vätska från grönsaker, frukt etc. Det medföljer en praktisk hållare i bambu som också fungerar som torkställning.

Bambu är ett extremt snabbväxande gräs som inte kräver bekämpningsmedel, konstbevattning eller konstgödsling. Dessutom är det lättviktigt, starkare än trä, naturligt fläckresistent och antibakteriellt. Bambu är därför ett mer hållbart alternativ än traditionellt trä.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med ett miljövänligt diskmedel och torka torrt. Olja gärna in skärbrädorna med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som till exempel din vanliga matolja.

Mått:
Small: 30,5 x 20 x 1,9 cm
Medium: 38 x 25,5 x 1,9 cm
Large: 45,5 x 30,5 x 1,9 cm
Hållare: 18,8 x 13,4 x 4,3 cm

Material:
100% ekologisk bambu.

Tillverkade i Kina.

Danska Suztain specialiserar sig på prisvärda och hållbara hushållsprodukter som tillverkas med hänsyn till både miljö och socialt ansvarstagande. Som en naturlig del av detta fokuserar Suztain på att undvika onödig användning av plast och skadliga kemikalier i sina produkter till förmån för miljön och människors välbefinnande.