Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsvatten & Toner / Akamuti Organic Orange Blossom Water, 100 ml

Apelsinblomsvatten har används som skönhetsbehandling sedan antiken. Det är ett ansiktsvatten med ljuvlig upplyftande doft från destillat av ekologiska romerska apelsinblommor. En underbar ansiktstoner som rengör och har näringsgivande effekt. Apelsinblomman stödjer mikrocirkulationen i huden, förbättrar hudens allmänna hälsa och ger lyster. Passar alla hudtyper, särskilt bra för mogen och känslig hy.

Användning:

Applicera 1-2 gånger per dag. Använd outspädd på en bomullspad. Du kan också använda blomvatten som en ingrediens tillsammans med andra råvaror i egentillverkade kroppsvårdsprodukter. 

Ingredienser (INCI):
Distilled orange blossom water (citrus aurantium)*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Brasilien

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!