Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsmask / Akamuti Rose Beauty Mask, 100 g

Rose Beauty Mask är en underbar mjukgörande ansiktsmask från Akamuti som hjälper till att rengöra och fräsch upp din hud. Ros är ett välkänt elixir för huden som främjar ett friskt utseende och hudton. Den härliga kombinationen av doftande rospulver, renande mineralrik rosa lera, mjukgörande läkemalva och kamomill ger den ultimata behandlingen för din hud. Läkemalva är en fantastisk kylande hudkur som hjälper stressad, åldrande eller problemhy.

Användning:

  1. Blanda 1/2 tesked pulver med vatten till en slät pasta.
  2. Applicera masken på rent ansikte och låt sitta i cirka 5-10 minuter tills leran börjar torka eller kännas varm.
  3. Skölj ansiktet noga med kallt vatten efter användning.
  4. Återfukta med en ansiktskräm om huden känns torr.

Tips!
Blanda gärna med rosenvatten eller apelsinblomsvatten för att uppnå maximal effekt.

Ingredienser (INCI):
Pink clay (kaolin), Rose powder (rosa damascna), Marshmallow root powder (althea officinalis), Chamomile powder (anthemis nobilis).

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.