Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen Grön Sportkork till Kanteen Classic

Klean Kanteens nydesignade kork Sport Cap Green kommer med en mjuk silikonpip som ger 25% högre flöde än tidigare. Dessutom har den en nyutvecklad backventil med tystare prestanda - inget mer pip- eller visslande missljud. Sport Cap är spillsäker (ej 100% läckagesäker) och kompatibel med alla flaskstorlekar i Kanteen Classic-serien. Korken har en ögla för enkel upphängning av din flaska. Fri från BPA, ftalater, bly eller andra gifter.

Skötselråd:
Tål maskindisk i den övre diskkorgen.

OBS! Ej avsedd för varma drycker.

Mått:
Höjd: 73 mm
Bredd: 63,5 mm
Vikt: 42,5 g

Material:
Polypropylen/PP #5, Silikon.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.