Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Flaskor & Termosar / Klean Kanteen Grön Pipmuggskork till Kanteen Classic

Klean Kanteen Kid Sippy Cap är en barnvänlig pipmuggskork som är kompatibel med alla flaskor från Kanteen Classic-serien. Pipmuggskorken är BPA-fri, spillsäker (ej 100% läckagesäker) och levereras med ett polypropylendammskydd samt ögla för praktisk fastsättning. Rekommenderas för barn över 6 månader.

Skötselråd:
Tål maskindisk i den övre diskkorgen.

Mått:
Höjd: 67,3 mm
Bredd: 63,5 mm
Längd: 59,7 mm
Vikt: 47,3 g

OBS! Ej avsedd för varma drycker.

Material:
Polypropylen/PP #5, Silikon.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!