Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen Grön Pipmuggskork till Kanteen Classic

Klean Kanteen Kid Sippy Cap är en barnvänlig pipmuggskork som är kompatibel med alla flaskor från Kanteen Classic-serien. Pipmuggskorken är BPA-fri, spillsäker (ej 100% läckagesäker) och levereras med ett polypropylendammskydd samt ögla för praktisk fastsättning. Rekommenderas för barn över 6 månader.

Skötselråd:
Tål maskindisk i den övre diskkorgen.

Mått:
Höjd: 67,3 mm
Bredd: 63,5 mm
Längd: 59,7 mm
Vikt: 47,3 g

OBS! Ej avsedd för varma drycker.

Material:
Polypropylen/PP #5, Silikon.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.