Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Schampo / Torrschampo / Ask & Embla Naturligt Torrschampo, 45 g

Ett naturligt torrschampo att använda mellan hårtvättarna. En hjälp för att kunna tvätta håret mindre ofta vilket i förlängningen oftast ger ett mindre fett hår och en friskare hårbotten. Upplev den rena, fräscha känslan av rent hår och piggt sinne! Samtidigt som de naturliga ingredienserna milt rengör ditt hår och hårbotten får du en lätt svalkande känsla i både hår och sinne! Med uppiggande pepparmynta får du snabbt en fräschhet som känns hela dagen!

Användning:

Gör en bena i håret och "peppra" ut lite pulver längs benan, massera lätt med fingertopparna och upprepa över det område som är fett. Borsta sedan ut överflödig produkt ur håret!

White clay, Oryza sativa starch, Iris florentina powder, Mentha piperita oil, Limonen*, Linalool*. * = naturliga ämnen i eterisk olja.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!