Stäng
(Välj varumärke)
Biofood Ekologisk Mandel, 250 g
Biofood Ekologisk Mandel, 250 g

Biofoods ekologiska mandlar kommer från Spanien och passar både i mat och sötsaker. Mandeln tillhör familjen rosväxter och är egentligen ingen nöt utan en näringsrik stenfrukt. Mandlar är goda att kryddrosta med chili, citronskal, tamari, agave eller honung, som lyxigt helgsnack. Mandlar passar också bra att hacka och strö över din favoritsallad, mixa ner i röror och dippar, blanda ner som ingrediens i müsli och granola eller använda till bakning. De har en mild nötig smak och är goda att mixa till mandelmjölk eller krämig mandelgrädde och servera med skivad frukt och färgrika bär. Biofoods mandlar kommer i en komposterbar förpackning av bioplast.

Ingredienser:
Ekologisk mandel.

OBS! Innehåller <2-3% bittermandel.

Ursprungsland: Spanien.

Allergener:
Kan innehålla spår av gluten, soja, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistagenöt, makadamianöt och sesamfrö.

Näringsvärde per 100 g:
 
Energi 2508 kJ / 599 kcal
Fett 53,0 g
- varav mättat fett 5,1 g
Kolhydrater 3,9 g
- varav sockerarter 3,5 g
Fiber 12,6 g
Protein 22,3 g
Salt 0,03 gKlicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »