Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Sötning / Renee Voltaire Raw Agavesirap Naturell, 240 ml

Ekologisk agavesirap från Renée Voltaire gjord på växtsaft från agavekaktus – naturligt sötningsmedel som tappats så att näringen bevarats! Den flytande formen gör sirapen lätt att använda i alla former av desserter och bakverk, eller som naturligt sötningsmedel i gröt och smoothie. Och eftersom agavesirap är sötare än vanligt raffinerat socker kan du använda mindre.

Renée Voltaires raw agave är ekologisk sirap av högsta kvalitet, så kallad blå agave, med lågt GI (glykemiskt index). Agavens underbara nektar tappas naturligt så att enzymer bevaras. Färgen kan variera mellan olika sorter och producenter, men Renée Voltaires agavesirap har en naturligt ljus färg vilket beror på låg fruktoshalt och beredningstemperatur.

Ingredienser:
Agavesirap*. * = ekologisk.

Återvinning / Sortering:
Förpackningen sorteras som plast.

Producerad i Mexiko.

Näringsdeklaration per 100 g:
Energi: 1254 kJ / 296 kcal
Fett: 0 g
- varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 71 g
- varav sockerarter: 71 g
Fiber: 5,7 g
Protein: 0 g
Salt: <0,1 g

Varumärket och personen Renée Voltaire är en glad rebell som vill omdefiniera en hälsosam matkultur genom att skapa innovativa matprodukter som ger människor en nyttigare, godare, roligare och enklare matupplevelse. Ingredienserna i många av produkterna genomgår flera steg så som att de blötläggs, groddas eller torkas på låg temperatur, detta för att slutprodukten ska vara så näringsoptimerad och smakrik som möjligt. Inspirationen hämtas från jordens alla hörn, med extra fokus på just rawfood och ekologiskt odlat. Produkterna innehåller inte några konstiga tillsatser och ämnen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!