Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Hälsa & Träning / Protein / Rawpowder Ekologiskt Hampaprotein 50%, 500 g

Rawpowders ekologiska hampaprotein 50% mals av frö från den välkända plantan ”Cannabis Sativa”. Den innehåller en stor mängd aminosyror, fettsyror och en optimal mängd omega 3 och 6. Det är också en rik källa av lätt upptagbar protein, fibrer och olika mineraler som järn, kalcium, fosfor, magnesium, zink och koppar. Rawpowders hampaprotein är fritt från laktos, ägg och soja. Det har en nötaktig smak vilket gör att det är enkelt och gott att äta, men också att tillsätta i olika maträtter. Ett gott proteintillskott före/efter träning eller som mellanmål.

Användning:

Tillsätt två matskedar hampaproteinpulver till vatten, mjölk eller juice. Vi rekommenderar att du skakar/blandar innehållet. Det rekommenderade intaget är 2-3 gånger per dag.

Ingredienser:
Ekologiskt hampaprotein.

Ursprungsland: Tyskland.

Förvaring:
Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 362 kcal / 1528 kJ
Fett 11,1 g
- varav mättade fettsyror 1,1 g
- varav fleromättade fettsyror 9 g
Kolhydrater 10 g
- varav naturligt socker 5,9 g
Fiber 13,3 g
Protein 50 g
Salt <0,1 g

Rawpowder är ett svenskt varumärke med många års erfarenhet av olika ekologiska rawpulver, kryddor, greens och superfoods. Rawpowders målsättning är att ge dig det bästa av naturens livsmedel. Nästan hela sortimentet från Rawpowder är ekologiskt, och de få produkter som inte är ekologiska växer vilt i områden långt från föroreningskällor.