Stäng
(Välj varumärke)
Chicza Ekologiskt Tuggummi Grönmynta, 30 g
Chicza Ekologiskt Tuggummi Grönmynta, 30 g

Chicza Organic Chewing Gum Spearmint är ett 100% ekologiskt, KRAV-märkt och biologiskt nedbrytbart tuggummi helt utan konstgjorda tillsatser! Till skillnad mot syntetiska tuggummin fastnar inte Chicza på asfalt och hårda ytor eftersom det inte är baserat på petrokemiska produkter. Även om tuggummit spottas ut ovarsamt kommer det inte att skada fåglar, fiskar eller andra djur.

Naturgummit kommer från den tropiska skogen Gran Petén i sydöstra Mexiko. Där skördas gummiextraktet hållbart av mayaindianerna genom att saven från chicozapoteträdet tappas. Chicza produceras av kooperativet Chicleros som använder intäkterna för återbeskogning och sociala program för att främja lokalbefolningen. Genom att tugga Chicza bidrar du till en bättre miljö och till mayaindianernas arbete.

Smak: Grönmynta
Antal bitar: 12 st

Ingredienser:
Pulveriserad torkad sockerrörsjuice*, Naturgummibas*, Glukos*, Agavesaft*, Grönmyntaarom*. * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »