Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Sötsaker & Tilltugg / Tuggummi / Chewsy Naturligt Tuggummi Grönmynta, 15 g

Chewsy Gum Spearmint är ett växtbaserat och sockerfritt tuggummi med mintsmak. Istället för en gummibas baserad på plast, består Chewsy av chiclegummi, en trädsav utvunnen ur Sapodilla-trädet som växer i Sydamerika. Tuggummit är naturligt sötat med xylitol från björk för friskare tänder.

  • Innehåller endast 6 naturliga ingredienser.
  • Biologiskt nedbrytbart.
  • Frisk smak av grönmynta.
  • Fritt från plast, socker, aspartam och artificiella ingredienser.

Ingredienser:
Xylitol (natural sweetener), Chicle (natural gum base), Gum arabic, Natural flavour, Sunflower lecithin (emulsifier), Carnauba wax (natural coating).

Näringsdeklaration per 100 g:
Energi: 702 kJ / 168 kcal
Fett: 0 g
- varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 70 g
- varav sockerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g

Chewsy är ett växtbaserat tuggummi gjort på endast sex ingredienser. Istället för syntetisk gummi är Chewsy baserat på chiclegummi från sapodilla-trädet, som är biologiskt nedbrytbart i naturen. För att alla råvarorna ska hålla ihop används gummi arabicum som består av torkad mjölksaft från trädet acacia. Chewsy innehåller inte aspartam, artificiella färgämnen eller animaliska ingredienser.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!