Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Smaksättning / Soja & Vinäger / La Droguerie Écologique Ekologisk Ättika 8%, 1 L

Ättika är en vattenlöslig produkt som traditionellt har använts för matlagning i alla världens kök, men är även känd som en miljövänlig, mångsidig och effektiv rengöringsprodukt i hushållet. Den här ättikan från La Droguerie Écologique innehåller 8% ättiksyra och tillverkas i Frankrike av ekologisk sprit, som i sin tur framställs genom jäsning av ekologiskt odlade spannmål. Det är ättiksyran som är den verksamma beståndsdelen och den har konserverande egenskaper och håller mögel och bakterier borta. 

  • Ättika med 8% syrahalt.
  • Ekologiskt certifierad av Ecocert.
  • Livsmedelsgodkänd.
  • 100% biologiskt nedbrytbar.

Användning:

Ättika har många användningsområden och kan bland annat användas till matinläggningar, som avfettningsmedel, för att ta bort kalkavlagringar eller dålig lukt.

OBS! Ättika är frätande och ska inte användas på trä, marmor, granit och vissa andra ytor av sten. Testa på ett litet område först. 

Ingredienser:
Ekologisk ättika (8% syrahalt).

Producerad i Frankrike.

Med enkla, miljövänliga och mångsidiga produkter så erbjuder franska La Droguerie Écologique ett mer hållbart och ekonomiskt alternativ till de dyra och miljöfarliga produkter du vanligtvis hittar på hyllorna i butiken.