Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Klädvård / Redecker Träflisor Rödceder, 5-pack

Fem påsar med träflisor från amerikansk rödceder. Den amerikanska rödcederns doft är tilltalande för människor och sägs hålla insekter samt skadedjur på avstånd. Påsen placeras i garderoben, i byrån eller i linneskåpet nära de textilier du vill skydda.

Tips!
Du kan också strö flisorna över jorden i blomkrukor eller i din trädgård.

Mått: 10 x 5 x 4 cm
Vikt/påse: 45 g

OBS! Eftersom cederflisorna är skurna ur färskt trä, och därför innehåller rikligt med olja, kan det i vissa fall vara nödvändigt med ett skyddande lager papper som läggs mellan dina kläder och flisorna.

Material:
Amerikanskt obehandlat rödcederträ.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.