Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Klädvård / Iris Hantverk Rödcederkulor, 15-pack

Kulor i obehandlad rödcederträ som doftar gott och fräschar upp i din garderob och klädkammare. Att lägga rödceder i klädkammaren är ett gammalt husmorstips - rödceder används som ett naturligt skydd för att verka avskräckande mot skadeinsekter såsom mal och pälsängrar. De här kulorna från Iris Hantverk kan spridas ut i garderoben, men tänk på att inte lägga dem direkt på kläderna då träet kan lämna fettfläckar. Levereras i en tygpåse med 15 stycken ringar.

Mått: Ø 1,5 cm

Tips!
När doften avtar kan du slipa kulorna lite lätt med fint sandpapper för att återfå doften. Du kan också behandla dem med eterisk rödcederolja för att förlänga doften.

Material:
Obehandlad rödcederträ.

Iris Hantverk har tillverkat borstar och hushållsprodukter i över hundra år enligt gammal svensk hantverkstradition. Alla borstarna är av exklusiv design och tillverkas mestadels av naturmaterial, vilket ger en oslagbar känsla och kvalitet. Nu som då dras borstarna för hand av synskadade hantverkare.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!