Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Klädvård / Suztain Torkbollar Ull, 3 st

Suztains torkbollar av ull får dina kläder att torka snabbare i torktumlaren. Ullbollarna reducerar torktiden med upp till 25%, samtidigt som de gör tvätten mjukare och mindre statisk – helt utan kemikalier eller mjukmedel. Bra för både miljön och din ekonomi!

Torkbollarna från Suztain är gjorda av den finaste ullen från New Zealand. Fåren får gå fritt på stora gröna slätter och lever ett fridfullt liv i stora flockar. Torkbollarnas täta struktur i kombination med ullens höga kvalité gör att de håller för användning i flera år.

Torkbollarna säljes i 3-pack och kommer förpackade i en bomullspåse.

  • Minskar torktiden och sparar energi.
  • Mjukgör kläderna utan mjukmedel.
  • Motverkar statisk elektricitet.
  • Tillverkade av 100% ull.

Användning:

Lägg tre torkbollar i torktumlaren och sätt ner torktiden på maskinen från en timme till 45 minuter. Torkbollarna separerar kläderna och ökar luftcirkulationen mellan plaggen under torktumlingen. På så sätt reduceras torktiden och tvätten blir mjuk. Låt torkbollarna torka upp utanför torktumlaren efter användning.

Material:
100% ull från Nya Zeeland.

Tillverkade i Kina.

Danska Suztain specialiserar sig på prisvärda och hållbara hushållsprodukter som tillverkas med hänsyn till både miljö och socialt ansvarstagande. Som en naturlig del av detta fokuserar Suztain på att undvika onödig användning av plast och skadliga kemikalier i sina produkter till förmån för miljön och människors välbefinnande.