Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Naturliga tillsatser / Crearome Ekologiskt Steviabladspulver, 100 g

Stevia är en ört som är många gånger sötare än socker. Till skillnad från vanligt socker innehåller stevia inga kalorier. Kan användas till te, örtte eller fruktinfusion. Stevian kan även användas som ingrediens i hudvårdsprodukter, då den anses ha goda återfuktande egenskaper. Crearomes steviablad är ekologiskt odlade i Spanien och kommer i pulverform. Fritt från gluten och laktos.

Ingredienser (INCI):
Stevia rebaudiana bertoni*. * = ekologisk.

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!