Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Råvaror / DIY / Naturlera / Crearome Rasul Tvållera Pulver, 500 g

Crearomes Rasullera i pulverform fungerar som en naturlig och mild rengöring för hud och hår, helt fritt från tillsatser. Den tar bort fett och smuts utan att torka ut och är även mild mot slemhinnor. Den rekommenderas särskilt vid känslig/torr hud och vid allergi mot tensider. Rasulleran är också mycket bra till hårtvätt, håret blir mjukt, glansigt och får volym.

Användning:

Strös över vattnet och låt sjunka utan omrörning. 15 g rasullera kan absorbera 25 ml vatten och sväller till en volym av ca 35 ml, denna mängd är lagom till en hårtvätt/kroppstvätt. Man kan tillsätta hydrolat, fuktbindare eller aktiva ämnen (t.ex. glycerol, örtextrakt eller eterisk olja). Gör man större mängder, håller blandningen i en till två veckor i burk med lock. Undvik kontakt med ögonen.

Ingredienser (INCI):
100% Moroccan lava clay.

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.