Stäng
(Välj varumärke)
Hevea Naturgumminapp Anatomisk Stjärna & MåneHevea Naturgumminapp Anatomisk Stjärna & MåneHevea Naturgumminapp Anatomisk Stjärna & MåneHevea Naturgumminapp Anatomisk Stjärna & Måne
Hevea Naturgumminapp Anatomisk Stjärna & Måne

Napp i 100% naturgummi från Hevea! Heveas napp ger dig ett hälsosammare alternativ för barnet än tummen. Den är mjuk och skön mot barnets ansikte, och förhindrar vakumeksem runt munnen. Dess väldigt hygieniska tillverkning i ett stycke har inga hopfogade delar, alltså kan inte bakterier samlas och gömma sig i hål och skarvar.

Nappen är ergonomiskt fjärilsformad, med utrymme för näsa och haka samt fyra ventilationshål i stjärn- och månform.

Skötselråd:
Eftersom nappen är biologiskt nedbrytbar, måste den hållas undan solljus och fuktiga miljöer för att förlänga dess livslängd. Lägg nappen i kokande vatten i 5 minuter innan första användning så att den steriliseras. Rengör aldrig nappen i diskmaskin eller mikrovågsugn.

Material:
100 % naturgummi från Hevea Brasisliensis-trädet.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »