Stäng
(Välj varumärke)
Hevea Naturgumminapp Symmetrisk AnkaHevea Naturgumminapp Symmetrisk AnkaHevea Naturgumminapp Symmetrisk AnkaHevea Naturgumminapp Symmetrisk Anka
Hevea Naturgumminapp Symmetrisk Anka

Napp i 100 % naturgummi med symmetrisk sugdel. Heveas napp ger dig ett hälsosammare alternativ för barnet än tummen. Den är mjuk och skön mot barnets ansikte, och förhindrar vakumeksem runt munnen. Dess väldigt hygieniska tillverkning i ett stycke har inga hopfogade delar, alltså kan inte bakterier samlas och gömma sig i hål och skarvar.

Nappen är ergonomiskt fjärilsformad, med utrymme för näsa och haka samt fyra ventilationshål i form av ankor. Finns i 2 storlekar som passar barn från 0-3 månader eller 3-36 månader.

Skötselråd:
Eftersom nappen är biologiskt nedbrytbar, måste den hållas undan solljus och fuktiga miljöer för att förlänga dess livslängd. Lägg nappen i kokande vatten i 5 minuter innan första användning så att den steriliseras. Rengör aldrig nappen i diskmaskin eller mikrovågsugn.

Mått: 8 x 4 x 12,5 cm

Material:
100 % naturgummi (latex) från Hevea Brasisliensis-trädet.

Tillverkad i Malaysia.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »