Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Flaskor & Nappar / Nappar & Bitringar / Skogen Baby Napp Beech, 2-pack

Skogen Baby är en miljövänlig napp, tillverkad och designad i Sverige. Nappens sugdel är gjord av 100% naturgummi och skölden av ett träbaserat material som är 97% förnybart. Nappen är ergonomiskt formad och har sex ventilationshål i skölden. Finns med rund eller anatomiskt utformad sugdel.

  • Lämplig för alla åldrar.
  • Säker och testad enligt EN-1400+A2.
  • Förpackning av återvunnet papper.
  • Fri från BPA.

Skötselråd:
Placera nappen i kokande vatten i 5 minuter innan första användning. Daglig rengöring med tvål och vatten rekommenderas. Rengör ej nappen i diskmaskin eller mikrovågsugn. När nappen inte används bör den förvaras på en torr och ren plats. Lämna inte nappen i direkt solljus eller nära en värmekälla. Byt ut nappen var 4-6:e vecka, även om den inte har några synliga skador.

Material:
Sugdel: 100% naturgummi (latex).
Sköld och knapp: 97% Arboblend® biopolymer, 3% fossilt bränsle.

Svenska varumärket Skogen Baby tillverkar hållbara produkter för våra allra minsta. Deras vision är att ta ansvar för att minska den globala föroreningen av engångsprodukter i plast, från och med den dagen ett barn föds. Napparna är producerade i Sverige och klimatvänliga med upp till 97% förnyelsebara resurser. För varje napp som säljes planterar Skogen Baby ett träd via Ecologi.