Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Flaskor & Nappar / Nappflaskor & Tillbehör / NUK Silikonskydd till First Choice+ Glasnappflaska 240 ml

Ett praktiskt silikonskydd för glasnappflaskan NUK First Choice+. Skyddar flaskan mot hårda stötar och känsliga händer mot värmen. Silikonskyddet har knapplåsning för ökad säkerhet. Fri från bisfenoler (BPA), ftalater och PVC.

Observera att silikonskyddet finns i blandade färger! Skriv en kommentar i kassan om du önskar en viss färg. Vi kan dock inte garantera att just den färgen finns i lager.

Passar endast nappflaskan NUK First Choice+ 240 ml.

Material:
Silikon.

NUK tillverkas i Tyskland och är originalet till den ortodontiska (asymmetriska) formen på sugdelen. Redan 1956 tog man med hjälp av läkare fram den första ortodontiska dinappen. NUK uppfyller gällande standards och regler satta av EU och andra berörda myndigheter och har t.o.m. en egen “Black List” av ämnen som innehåller förbjudna ämnen men också ämnen som är tillåtna i produktion men som NUK anser onödiga och ej tillräckligt forskade kring.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!