Stäng
(Välj varumärke)
Living Naturally Coconut & Rose Bathtub Tea, 200 g
Living Naturally Coconut & Rose Bathtub Tea, 200 g

Living Naturally Coconut & Rose Bathtub Tea är ett lyxigt badpulver med kokospulver, såpnötspulver och rosenblad. Det tar försiktigt bort smuts, döda hudceller och ger en återfuktad, smidig och strålande hud! Passar alla hudtyper och är bra mot kliande, trött eller glåmig hud. Lindrar även solbränd hud. Luta dig tillbaka, slappna av och dröm dig bort i en härlig doft av kokosnöt och rosor.

Användning:

Blanda 2 matskedar pulver i ett varmt bad. Badpulvret innehåller inga kemikalier som stoppar produkten från att klumpa sig. Skaka flaskan försiktigt om det bildas klumpar och se till att inget vatten kommer i burken.

Cocos nucifera (coconut) powder**, Sodium bicarbonate, Sapindus mukorossi (soapnut) fruit powder*, Rosa damascena (rose) petals*. * = ekologisk, ** = vegan.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »