Stäng
(Välj varumärke)
Ah! Table! Ekologisk Tygpåse med dragsko - XLarge, 3-packAh! Table! Ekologisk Tygpåse med dragsko - XLarge, 3-pack
Ah! Table! Ekologisk Tygpåse med dragsko - XLarge, 3-pack

Återanvändbar tygpåse från Ah! Table! tillverkad av ekologisk GOTS-certifierad bomull. Ett perfekt plastfritt alternativ till plastpåsar! Dessa stora bomullspåsar i storlek extra large är praktiska att ta med när du ska handla större grönsaker eller bladgrönsaker i lösvikt (t.ex. sallad, grönkål, spenat och rabarber), istället för att använda mataffärens engångspåsar i plast. Kan också användas som tvättpåse, gympapåse eller för att transportera bröd, blommor (t.ex. tulpaner) etc. Kommer med dragsko i grön färg som gör att innehållet hålls på plats i tygpåsen.

Förpackningen innehåller 3 st tygpåsar. Tygpåsarna i storlek Extra Large tål upp till 3 kg.

Skötselråd:
Tvättbara i maskin upp till 40 grader. Krymprisk vid tvätt eftersom bomullen är obehandlad. Tygpåsarna bör tvättas före första användning. Rekommenderas ej för förvaring av havregryn, mjöl och spannmål eftersom påsen är gjord av tunn vävd bomull.

Mått: 40 x 40 cm (3 st á 18 g)

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Ansvarsfullt tillverkade i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »