Stäng
(Välj varumärke)
Ah! Table! Ekologisk Graderad Tygpåse med dragsko - Medium, 5-packAh! Table! Ekologisk Graderad Tygpåse med dragsko - Medium, 5-pack
Ah! Table! Ekologisk Graderad Tygpåse med dragsko - Medium, 5-pack

Återanvändbar tygpåse från Ah! Table! tillverkad av ekologisk GOTS-certifierad bomull. Ett perfekt plastfritt alternativ till plastpåsar! Dessa bomullspåsar kan användas för att förvara frukt till jobbet eller skolan. De är också praktiska att ta med när du ska handla frukt och grönsaker, istället för att använda affärens engångspåsar i plast. Kan också användas för torrvaror som till exempel kaffebönor, pasta, flingor, müsli och linser. Storlek medium är graderad på utsidan med 18 olika viktmått för att du ska se hur mycket lösvikt du köper i affären eller hur mycket som är kvar i påsen om den används som förvaringspåse i skafferiet. Kommer med dragsko i fem olika färger som gör att innehållet hålls på plats i tygpåsen.

Förpackningen innehåller 5 st tygpåsar. Tygpåsarna i storlek medium tål upp till 2,5 kg.

Skötselråd:
Tvättbara i maskin upp till 40 grader. Krymprisk vid tvätt eftersom bomullen är obehandlad. Tygpåsarna bör tvättas före första användning. Rekommenderas ej för förvaring av havregryn, mjöl och spannmål eftersom påsen är gjord av tunn vävd bomull.

Mått: ca. 27 x 20 cm (5 st á 9 g)

OBS! Endast fransk text på påsen.

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Ansvarsfullt tillverkade i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »