Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Tygpåsar & Nätpåsar / OMOM Ekologisk Flergångspåse i tunt vävd bomull

Ekologisk flergångspåse från OMOM gjord i tunt vävd GOTS-certifierad bomull - ett perfekt alternativ till engångsplastpåsen! Flergångspåsen finns i tre olika storlekar och kan användas till produkter i lösvikt såsom lösgodis, te, pasta och bröd. Den är också fin som inredningsdetalj och för ordning och reda.

Flergångspåsen är tillverkad i Indien av 100% obehandlad, ekologisk bomull. Fabriken syr enbart i GOTS-certifierade tyger. Även etiketten och dragskon är av ekologisk bomull.

Tvättråd:
Tvättas i 30 grader och låg centrifugering. Krymper något, passa på att sträcka ut den när den är blöt.

Mått:
Small: 22 x 18 cm
Medium: 32 x 24 cm
Large: 38 x 26 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk bomull.

Tillverkad i Indien.

OMOM tillverkar smarta och miljövänliga flergångspåsar som du använder istället för butikens engångspåsar i plast. Produkterna är tillverkade för att hålla OM och OM igen, för tusentals veckohandlingar. I sortimentet hittar du meshpåsar och nätkassar för frukt och grönsaker samt rejäla matkassar med botten som ersätter butikens pappåsar.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!