Stäng
(Välj varumärke)
Casa Organica Ekologisk Tygpåse med dragskoCasa Organica Ekologisk Tygpåse med dragskoCasa Organica Ekologisk Tygpåse med dragsko
Casa Organica Ekologisk Tygpåse med dragsko

Ekologisk och återanvändbar tygpåse från Casa Organica för all slags förvaring i både kök och badrum. Den är även ett miljövänligt alternativ till mataffärens plastpåsar när du ska handla bröd eller frukt och grönt på lösvikt. Du kan också använda den till att förvara grönsaker i kylskåpet och som förvaringspåse på t.ex. utflykten eller i garderoben. Kommer med en dragsko så att du lätt kan försluta tygpåsen och hänga upp den. Välj mellan två olika storlekar! Säljes även i 3-pack här.

Tygpåsen från Casa Organica är tillverkad av ekologisk GOTS-certifierad bomull och produceras i Indien under etiska arbetsförhållanden.

Tvättråd:


Maskintvätt i 30 °C med milt tvättmedel. Använd ej sköljmedel. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått:


Small: 30 x 20 cm

Large: 46 x 30 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Tillverkad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »