Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Flergångspåsar / Tygpåsar / Casa Organica Ekologisk Tygpåse med dragsko

Ekologisk och återanvändbar tygpåse från Casa Organica för all slags förvaring i både kök och badrum. Den är även ett miljövänligt alternativ till mataffärens plastpåsar när du ska handla bröd eller frukt och grönt på lösvikt. Du kan också använda den till att förvara grönsaker i kylskåpet och som förvaringspåse på t.ex. utflykten eller i garderoben. Kommer med en dragsko så att du lätt kan försluta tygpåsen och hänga upp den. Välj mellan två olika storlekar!

Tygpåsen från Casa Organica är tillverkad av ekologisk GOTS-certifierad bomull och produceras i Indien under etiska arbetsförhållanden.

Tvättråd:
Maskintvätt i 30-40 °C med milt tvättmedel. Använd ej sköljmedel. Krymprisk vid tvätt i varma temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått:
Small: 30 x 20 cm
Large: 46 x 30 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Tillverkad i Indien.

Casa Organica är ett tjeckiskt varumärke som producerar nätkassar, tygpåsar, brödpåsar m.m. i ekologisk bomull. Casa Organica har en stark miljöprofil och uppmuntrar till att minska onödig plastförbrukning. De fokuserar på rättvis och hållbar produktion med skälig lön och god arbetsmiljö för arbetarna. Alla ekologiska bomullsprodukter från Casa Organica är GOTS-certifierade och tillverkas i Indien.