Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Flergångspåsar / Tygpåsar / OMOM Pocket - ordning och reda bland fruktpåsarna

Pocket är en flyttbar innerficka till matkassarna från OMOM. Den har som syfte att hålla ordning på frukt och grönsakspåsarna och andra små saker man normalt har i en innerficka. Man kan alltså knäppa fast Pocket i handtaget på matkassen (eller valfri tygpåse) med hjälp av en tryckknapp. Pocket är i samma tygkvalité och färg som OMOMs vita matkasse dvs. rejäl slitstark canvas av obehandlad GOTS-certifierad bomull.

Tanken bakom produkten:
Att sy in en innerficka i alla våra matkassar kändes överflödigt då vi vet att många köper och använder flera stycken. Istället gjorde vi en flyttbar innerficka som rymmer några flergångspåsar - och om man vill, en mobil och plånboken. Den lilla väskan kan såklart användas till många saker, du kan lägga små prylar i den i packningen och fästa den där du vet att du hittar den.

Mått: 21,5 x 15 cm

Material:
Obehandlad, ekologisk bomull.

OMOM tillverkar smarta och miljövänliga flergångspåsar som du använder istället för butikens engångspåsar i plast. Produkterna är tillverkade för att hålla OM och OM igen, för tusentals veckohandlingar. I sortimentet hittar du meshpåsar och nätkassar för frukt och grönsaker samt rejäla matkassar med botten som ersätter butikens pappåsar.Tillbehör till OMOM Pocket - ordning och reda bland fruktpåsarna

OMOM Ekologisk Matkasse
-10%
4 färger
195 kr 175 kr