Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Flergångspåsar / Nätpåsar / OMOM Frukt- & Grönsakspåse i jute

Den här rejäla, vackra nätpåsen i jute från OMOM tar du med dig till butiken och lägger dina frukt och grönsaker i istället för engångspåsar i plast! Passar även perfekt som förvaringspåse till utflykten! Eller varför inte som gå bort-present istället för en blomma? Nätpåsen finns i tre olika storlekar. Den minsta är perfekt för några få frukter/grönsaker och den största nätpåsen till de mer otympliga grönsakerna.

Jute är ett kraftigt naturfiber med lång hållbarhet, du kan använda påsarna många, många gånger. Jute tillhör familjen malvaväxter, en snabbväxande art som kan skördas ofta, och som inte behöver besprutas. Hela plantan används när jutetyget tillverkas.

  • Tillverkad av 100% jute, även snöret.
  • Hög kvalité - håller i många år.
  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Finns i tre storlekar.
  • Säljs helt utan förpackning.

Tvättråd:
Tvätta för hand och låt hängtorka.

Mått:
Small: ca. 18 x 21 cm
Medium: ca. 26 x 32 cm
Large: ca. 32 x 38 cm

Material:
100% jute.

Tillverkad i Indien.

OMOM tillverkar smarta och miljövänliga flergångspåsar som du använder istället för butikens engångspåsar i plast. Produkterna är tillverkade för att hålla OM och OM igen, för tusentals veckohandlingar. I sortimentet hittar du meshpåsar och nätkassar för frukt och grönsaker samt rejäla matkassar med botten som ersätter butikens pappåsar.