Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Dryck / Vinägerdryck / Renee Voltaire Raw Äppelcidervinägerdryck Gurkmeja, Ingefära & Chili, 500 ml

Ekologisk äppelcidervinägerdryck från Renée Voltaire smaksatt med gurkmeja, ingefära och chili. Den är raw, ofiltrerad och opastöriserad med levande bakteriekultur som kallas moder. Modern innehåller enzymer och näring, vilka fungerar som mat för tarmbakterierna. Drycken innehåller inget tillsatt socker.

Användning:

Drick som en shot, utspädd med vatten som måltidsdryck eller blandad med varmt vatten som te. Skaka flaskan innan användning så får du alltid med kryddorna och en del av modern.

Ingredienser:
Äppelcidervinäger*, Ingefära* (2%), Gurkmeja*(1%), Naturlig chiliarom. * = ekologisk.

Ursprungsland: Produceras i Italien.

Varumärket och personen Renée Voltaire är en glad rebell som vill omdefiniera en hälsosam matkultur genom att skapa innovativa matprodukter som ger människor en nyttigare, godare, roligare och enklare matupplevelse. Ingredienserna i många av produkterna genomgår flera steg så som att de blötläggs, groddas eller torkas på låg temperatur, detta för att slutprodukten ska vara så näringsoptimerad och smakrik som möjligt. Inspirationen hämtas från jordens alla hörn, med extra fokus på just rawfood och ekologiskt odlat. Produkterna innehåller inte några konstiga tillsatser och ämnen.