Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Hand & Fotvård / Fotfilar & Fotskrubb / So Eco Natural Lava Pumice

So Eco Natural Lava Pumice är en naturlig lavasten som exfolierar och mjukar upp torr och hård hud. Den grova strukturen säkerställer att dina fötter är i toppskick på nolltid! 

  • Naturlig pimpsten för fötter, armbågar och knän.
  • Tar bort förhårdnader och döda hudceller.
  • Kan användas våt eller torr.
  • Med bomullssnöre för upphängning.

Användning:

  1. Gnugga pimpstenen på grov hud i cirkulära rörelser.
  2. Smörj in fötterna med fotkräm

Material:
Lavasten, Bomullssnöre.

Tillverkad i Kina.

So Eco erbjuder ett sortiment av PETA-ackrediterade "Cruelty Free & Vegan"-produkter, med ett fokus och en tonvikt på komponenter som är ansvarsfullt och etiskt framtagna. Sortimentet inkluderar bland annat sminkborstar, spaprodukter och skönhetsverktyg. So Eco använder plastfria förpackningar gjorda av FSC-certifierat kartongpapper, biologiskt nedbrytbar PLA-bioplast från majsstärkelse och vattenbaserat lim. Trycket på förpackningarna kommer från miljövänligt sojabläck.

So Eco är officiell partner till Tree Nation och planterar ett nytt träd för varje 100:e såld produkt! Detta bidrar inte bara till att bekämpa avskogning utan uppmuntrar även till biologisk mångfald i en miljö som har blivit väldigt negativt påverkad av skogsbruk. Samarbetet med Tree Nation bidrar också till att stödja lokalsamhällena samtidigt som utsläppen av koldioxid minskar.