Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Tvålkoppar / Redecker Tvålfat Italiensk kalksten

Vackert tvålfat som är tillverkat av italiensk kalksten med naturligt bildade håligheter och unika färgskiftningar. Detta gör att inget tvålfat är det andra likt. Faten står stadigt på tassar av kork som också skyddar underlaget från repor.

Mått: 10 x 10 cm

OBS! Tvålfatet finns i olika nyanser! Skriv en kommentar i kassan om du önskar en viss nyans. Ange den siffra (bild 3) som står vid det tvålfat du önskar. Vi kan dock inte garantera att just den nyansen finns i lager.

Material:
Italiensk kalksten.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.