Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Flergångspåsar / Nätpåsar / Redecker Frukt- & Grönsakspåse Fairtrade-bomull, 2-pack

Skippa onödiga plastpåsar genom att använda Redeckers ekologiska och återanvändbara bomullspåsar nästa gång du handlar frukt och grönsaker! Du kan även använda dem som förvaringspåse i hemmet eller på resan. Påsen har en nätsida som gör att du ser innehållet utan att behöva öppna och titta inuti. Med dragskon kan du lätt försluta och hänga upp påsen. Insidan är uppmärkt med påsens taravikt.

Redeckers frukt- och grönsakspåse är tillverkad av 100% ekologisk bomull som är dubbelt certifierad med både Fairtrade och GOTS. Den Fairtrade-märkta bomullen ger odlarna bättre arbetsvillkor, och genom att odla ekologiskt slipper de använda cancerframkallande bekämpningsmedel, som annars skulle förgiftat både dem och deras miljö.

Tvättråd:
Handtvätt eller maskintvätt i max. 40 °C. Krymprisk vid tvätt i varmare temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått:
Bredd: 30 cm
Höjd: 40 cm
Vikt: 42 g

Material:
100% ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.