Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Rumsdoft / Booming Bob Handgjord Doftsten - Sand

En vacker doftsten av naturvit lera, som sprider doften av eteriska oljor. Varje sten är unik, med en fin textur som berättar om hantverket bakom. Stenen skapar en känsla av lugn och blir en fin detalj i rummet. Booming Bobs doftsten är handgjord i Sverige av keramikern Petra Lund. Vid framställningen formas leran på en drejskiva innan den torkas och bränns i 940 °C.

Användning:

Addera 3-6 droppar av din favoritdoft och placera i valfritt rum. Stenen absorberar oljan och sprider väldoft i rummet genom långsam avdunstning. Fyll på när doften börjar försvinna.

Skötselråd:
Tvätta med vatten och tvål när du byter doft. Hantera varsamt och med kärlek! Låt lufttorka innan nästa session.

Mått: ca. Ø 7,5 cm
Vikt: ca. 132 g

Material:
Naturlig stengodslera.

Booming Bob är en svenskdesignad ekologisk hudvårdsserie med fokus på ingredienserna. Råmaterialen i varje formulering får stå i rampljuset, på framsidan av produkten, istället för dolt i bakgrunden. Booming Bob använder en blandning av de bästa kallpressade ekologiska oljorna för din hud, inget konstgjort, inget adderat. Varje ingrediens är utvald för sin funktion, renhet men också miljöpåverkan. Booming Bob-serien innehåller flertalet mixade oljor, läppbalsam och eteriska oljor.Tillbehör till Booming Bob Handgjord Doftsten - Sand