Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Fast tvål / Lagertvål Aleppotvål med doft - 4% lagerbärsolja, 3 x 125 g

Aleppotvål med olivoljebas och lagerbärsolja samt tillsatt doft från naturlig eterisk olja. Tack vare oliv- och lagerbärsoljan har Aleppotvål hudvårdande egenskaper. Den funkar lika bra för ansiktet, kroppen och håret! Tvålen tillverkas i Syrien enligt den traditionella Aleppometoden som sträcker sig ca. 5000 år tillbaka i tiden. Innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen, syntetiska dofter eller animaliska fetter (bortsett från tvålen med getmjölk). Säljes i 3-pack.

Ingredienser (INCI):

Citron:
Olea europaea fruit oil, Laurus nobilis oil (4%), Oleum citrus medica, Aqua.

Getmjölk:
Olea europaea fruit oil, Laurus nobilis oil (4%), Caprae lac, Aqua.

Jasmin:
Olea europaea fruit oil, Laurus nobilis oil (4%), Oleum jasminum grandiflorum, Aqua.

Lavendel:
Olea europaea fruit oil, Laurus nobilis oil (4%), Casia oleum, Aqua.

Den världsberömda lagertvålen från staden Aleppo i Syrien har en historia som sträcker sig 1000 år tillbaka i tiden och som än idag tillverkas enligt samma recept. Tvålarna är handgjorda och innehåller varken konserveringsmedel, färgämnen, syntetiska dofter eller animaliska fetter.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!