Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Tvålkoppar / Malin i Ratan Tvålfat Löv

I samarbete med Mokk Sweden har Malin i Ratan tagit fram egna tvålfat i keramik. Med inspiration från mönstret på tvålarnas etiketter har Chris och Monica från Luleå format dessa fantastiskt vackra och funktionella tvålfat. Handgjord ekotvål trivs bäst på ett luftigt tvålfat, så fatet är designat med höga ribbor i form av bladets ådror och har kompletterats med hål i fatet så att överskottsvatten kan rinna av. Under tvålfatet sitter små keramikfötter.

Tvålfatet finns i olika färger: granit, grön, mintgrön, roströd, turkos och vit. Den som är granit skiftar i färgen och kan därför upplevas som brun, men också med inslag av blåa eller vita toner. Turkos är matt, övriga blanka i glasyren.

Tips!
Komplettera gärna med en oval luffadyna att ställa under fatet, så att det står stabilare. Dynan samlar upp vattnet bra under fatet och det minskar risken för skrap på bordsytan.

Mått: ca. 8 x 12 cm

Material:
Keramik

Malin i Ratan tillverkar ekologiska tvålar för hand i den kulturhistoriska byn Ratan i Västerbottens kustland. Malin i Ratan vill värna det genuina hantverket med svensk småskalig tillverkning och samtidigt skapa tvålar som är så vänliga som möjligt mot både dig och vår miljö. Huvudingrediensen i tvålarna är ekologisk kallpressad svensk rapsolja som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålarna finns både utan tillsatt doft och milt doftsatta med naturliga eteriska oljor. Malin i Ratan använder inte palmolja, animaliska fetter eller andra onödiga tillsatser och skadliga kemikalier i den hantverksmässiga tillverkningen.