Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
SOMMARREA - 10% på hela sortimentet!
Startsida / Hudvård / Hand & Fotvård / Handkräm / Akamuti Gardener's Hand Balm, 50 ml

Akamuti Gardeners Hand Balm är en rik, tjock och intensiv handsalva för händer som utsätts för hårt arbete och vädrets makter. Salvan är extremt näringsgivande och återfuktande på torra och spruckna händer. Den bästa ingrediensen i denna salva är den otroliga växtoljan från hampa. Njut av dess läkande förmåga kombinerad med ringblomma samt fräscht doftande grönmynta- och lavendelolja - perfekt för gröna fingrar! Hampfröoljan är berömd för sin läkande kraft och positiva effekt på torr hud. Oljan innehåller den högsta källan av viktiga fettsyror i hela växtriket.

Användning:

Smörj in lite så ofta det behövs på rena händer för att återföra fukt.

Ingredienser (INCI):
Hemp seed oil (cannabis sativa)*, Macadamia oil (macadamia integrifolia)*, Extra virgin olive oil (olea europa)*, Beeswax (cera alba)*, Jojoba oil (simmondsia chinensis), Calendula (calendula officinalis), Lavender essential oil (lavendual angustifolia), Spearmint essential oil (mentha spicata), Chamomile essential oil (anthemis nobilis), Linalool**, Limonene**, Geraniol**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.Jordklok tipsar!

Wooden Spoon Organic Hand Balm "Miracle Skin"
-10%
2 storlekar
fr. 44 kr (49 kr)
ecoLiving Tandkrämstabletter med fluor
-11%
2 storlekar
fr. 49 kr (55 kr)
Wooden Spoon Organic Feet Balm "Cracked Skin"
-10%
2 storlekar
fr. 44 kr (49 kr)
Friendly Soap Natural Soap, 95 g
-11%
7 dofter
31 kr (35 kr)
Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream
REA
4 storlekar
fr. 67 kr (75 kr)
Wooden Spoon Organic SOS Balm "Troubled Skin"
-10%
2 storlekar
fr. 44 kr (49 kr)
Booming Bob 100% Eterisk Olja, 10 ml
-10%
19 dofter
fr. 80 kr (89 kr)

Kanonpriser i butiken just nu!