Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Body butter / Akamuti Cocoa & Almond Body Butter, 50 ml

Akamuti Cocoa & Almond Body Butter är ett rent och enkelt kroppssmör med sötmandelolja och ekologiskt jungfrukakaosmör. Smöret doftar underbart av mörk choklad och är rikt på viktiga näringsämnen. Särskilt bra för hud som utsätts för väder och vind.

Akamutis ekologiska kakaosmör kommer från små producenter i Uganda. Det används flitigt av afrikanska kvinnor som en kraftig återfuktare för att hålla huden frisk och mjuk. Tack vare att kakaosmöret produceras utan raffinering och starka kemikalier så behåller det sina naturliga näringsgivande egenskaper.

Användning:

Applicera en liten mängd så ofta som behövs.

Ingredienser (INCI):
Virgin cocoa butter (theobroma cacao)*, Sweet almond oil (prunus dulcis). * = ekologisk.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarstagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.