Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårfärg / Khadi Color Prep, 100 g

Khadi Color Prep förbereder ditt hår inför färgning med Khadi örthårfärg och hjälper dig att uppnå optimalt resultat, särskilt när du går från en mycket ljus nyans till en mörkare färg. Passar även dig som vill ge håret optimala förutsättningar för att färga en grå utväxt. I färgkartan kan du lätt ta reda på om du behöver använda Khadi Color Prep.

Det finmalda pulvret innehåller växtbaserade ingredienser med stor kraft och färgar håret i nyanser som sträcker sig från varm guldblond till intensiv koppar. Denna "basfärg" är ett perfekt sätt att förbereda ditt hår inför färgning med Khadi örthårfärg. Detta första lager med "basfärg" ger en idealisk grund för den nyans du sen väljer. Dessutom stärker förpigmenteringen intensiteten i färgen du väljer och ser till att den håller länge!

Khadi Color Prep är mer än bara en färgförstärkande förpigmentering:

  • Innehåller senna/cassia, som är som en vitaliserande keratinbehandling för ditt hår. Den stärker och skyddar ditt hår och slätar ut skadade hårstrån.
  • Ziziphus återfuktar ditt hår med en traditionell ayurvedisk metod för att återställa sin naturliga glans inifrån och ut.
  • Henna hjälper till att skapa det varma blonda eller intensiva koppar som gör den perfekta basfärgen för långvarig färgning i mörka, askiga nyanser.
  • Lugnar hårbotten och stärker håret från rot till topp.

Användning:

  1. Tvätta håret med något av Khadis ayurvediska schampon.
  2. Blanda färgpulvret med 80 °C vatten till en kräm/pasta.
  3. Applicera i håret och låt verka i 60 minuter.
  4. Skölj noggrant med vatten.
  5. Välj den Khadi örthårfärg du gillar bäst och följ instruktionerna noga för att färga håret.

Ingredienser (INCI):
Cassia auriculata leaf powder (senna)*, Lawsonia inermis leaf powder (henna)*, Ziziphusjujuba leaf powder (sidr)*, Ziziphus spinachristileaf powder*. * = ekologisk.

Khadi är en indisk hud- och hårvårdsserie som grundar sig på Ayurveda. Produkterna innehåller traditionella indiska örter som odlas på certifierade ekologiska gårdar i Indien eller som plockas vilt i naturen. Khadi arbetar enligt rättvis handel och tillåter inget barnarbete. Produkterna är fördelade enligt hud- och hårtyper och kan användas oavsett om man känner till den ayurvediska livsstilen eller inte. Alla produkter är certifierade av BDIH.