Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårkurer / Inpackning & Vård / Khadi Deep Charcoal Cleanse Ayurvedic Hair Mask, 50 g

Khadi Deep Charcoal Cleanse Ayurvedic Hair Mask är en djuprengörande hårmask som innehåller tvättnötspulver från malda indiska såpnötter och aktiverat kol av amla (indiska krusbär). Hårmasken är en utmärkt produkt att använda som förbehandling innan hårfärgning med exempelvis Khadi örthårfärg. Den förbereder håret genom att effektivt absorbera och avlägsna silikoner, stylingrester och andra orenheter från hårstråna. En grundlig detox av håret innan färgning ger dig bästa möjliga förutsättningar för ett bra färgresultat.

  • Rengör skonsamt hår och hårbotten.
  • Tar bort orenheter och stylingrester.
  • Passar som förbehandling innan hårfärgning.
  • Fri från silikoner och sulfater.

Användning:

  1. Blanda lämplig mängd av pulvret i en glasskål med lite varmt vatten till en jämn konsistens. En förpackning är lagom för medellångt hår.
  2. Fukta håret och applicera pastan jämnt från hårrötterna ut på längderna med fingrarna eller kam.
  3. Låt verka i 30 minuter och skölj sedan noga med ljummet vatten.

Ingredienser (INCI):
Sapindus mukurossi fruit powder*, Emblica officinalis fruit charcoal powder*. * = ekologisk.

Tillverkat i Indien.

Khadi är en indisk hud- och hårvårdsserie som grundar sig på Ayurveda. Produkterna innehåller traditionella indiska örter som odlas på certifierade ekologiska gårdar i Indien eller som plockas vilt i naturen. Khadi arbetar enligt rättvis handel och tillåter inget barnarbete. Produkterna är fördelade enligt hud- och hårtyper och kan användas oavsett om man känner till den ayurvediska livsstilen eller inte. Alla produkter är certifierade av BDIH.