Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Naglar / Överlack & Underlack / Piggy Paint Baslack, 15 ml

Detta baslack är perfekt för att förlänga hållbarheten på Piggy Paints nagelfärger! Följ instruktionerna nedan för bästa resultat.

Användning:

  1. Tvätta händerna med tvål och vatten.
  2. Applicera ett tunt lager baslack och låt lufttorka.
  3. Måla 2-3 tunna lager Piggy Paint nagellack i din favoritfärg. Låt lufttorka i 1 minut mellan varje lager, alternativt kan du torka med fön i 1 minut om du vill.
  4. Stryk på med ett lager av Piggy Paint topplack för en glansigare och mer reptålig yta.
  5. Avsluta med ytterligare ett lager baslack för att försegla nagellacket.

Ingredienser:
Methoxy propanol.

Idén till Piggy Paint föddes i USA av en mamma med två små döttrar som älskade att måla naglarna. Hon gillade inte tanken på att barnen stoppade händerna i munnen efter att de målat naglarna med traditionella färger. Inte bara intag av kemikalier berörda henne, hon kunde inte heller stå ut med den starka doften. Piggy Paint nagelfärger är vattenbaserade och speciellt framtagna från naturliga ingredienser. Nagellacken är helt giftfria och innehåller ingen formaldehyd, toluen, ftalater, bisfenol A, ethyl acetate eller aceton.Tillbehör till Piggy Paint Baslack, 15 ml

Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!