Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / LoofCo Washing-Up Brush

LoofCo Washing-Up Brush är en miljövänlig diskborste som du greppar i handen. Borsten är handgjord av naturliga växtfibrer från kokosnöt och är helt plastfri. Den är slitstark nog för att skrubba rent hårt ingrodda matrester i stekpannor, grytor m.m. och tillräckligt smidig för att komma åt i muggar. Det här är en diskborste som håller i flera månader, och när den är utsliten kan du slänga den i komposten (metalltråden lämnas till återvinning).

  • Plastfri och biologiskt nedbrytbar.
  • Effektiv för rengöring av kastruller, pannor, porslin, bestick m.m.
  • Perfekt storlek som passar bra i handen.
  • Med ögla för upphängning.

Skötselråd:
Skölj diskborsten väl efter användning och avlägsna eventuella matrester som fastnat. Krama ur överskottsvatten och häng upp på tork.

Mått: ca. 10 x 7 cm

Material:
Kokosnötfibrer och galvaniserad metalltråd.

Handtillverkad och etiskt producerad i Sri Lanka.

LoofCo är ett brittiskt varumärke med en plastfri serie av pads, borstar och tillbehör för hudvård och rengöring i hemmet. Produkterna är tillverkade med naturliga växtfibrer av luffa och kokosnötskal (Loofah + Coconut = LoofCo!). De är biologiskt nedbrytbara, återvinningsbara och erbjuder ett miljövänligt alternativ till borstar, trasor, och svampar i plast. LoofCo stöttar traditionellt hantverk och småskalig produktion samtidigt som de garanterar en rättvis lön för arbetarna i Egypten och Sri Lanka.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!