Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / LoofCo Washing-Up Brush

LoofCo Washing-Up Brush är en miljövänlig diskborste som du greppar i handen. Borsten är handgjord av naturliga växtfibrer från kokosnöt och är helt plastfri. Den är slitstark nog för att skrubba rent hårt ingrodda matrester i stekpannor, grytor m.m. och tillräckligt smidig för att komma åt i muggar. Det här är en diskborste som håller i flera månader, och när den är utsliten kan du slänga den i komposten (metalltråden lämnas till återvinning).

  • Plastfri och biologiskt nedbrytbar.
  • Effektiv för rengöring av kastruller, pannor, porslin, bestick m.m.
  • Perfekt storlek som passar bra i handen.
  • Med ögla för upphängning.

Skötselråd:
Skölj diskborsten väl efter användning och avlägsna eventuella matrester som fastnat. Krama ur överskottsvatten och häng upp på tork.

Mått: ca. 10 x 7 cm

Material:
Kokosnötfibrer och galvaniserad metalltråd.

Handtillverkad och etiskt producerad i Sri Lanka.

LoofCo är ett brittiskt varumärke med en plastfri serie av pads, borstar och tillbehör för hudvård och rengöring i hemmet. Produkterna är tillverkade med naturliga växtfibrer av luffa och kokosnötskal (Loofah + Coconut = LoofCo!). De är biologiskt nedbrytbara, återvinningsbara och erbjuder ett miljövänligt alternativ till borstar, trasor, och svampar i plast. LoofCo stöttar traditionellt hantverk och småskalig produktion samtidigt som de garanterar en rättvis lön för arbetarna i Egypten och Sri Lanka.