Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / LoofCo Washing-Up Brush with Handle

LoofCo Washing-Up Brush är en handgjord diskborste med trähandtag och böjd borst av naturliga växtfibrer från kokosnöt. Diskborsten passar för dina dagliga diskbehov och är slitstark nog för att skrubba rent hårt ingrodda matrester i stekpannor, grytor med mera. Diskborsten har borst runt hela diskhuvudet vilket gör att den lättare kommer åt svåråtkomliga ställen. Det här är en diskborste som håller i flera månader, och när den är utsliten kan den återvinnas.

  • Plastfri och hållbar.
  • Biologiskt nedbrytbar borst.
  • Effektiv för rengöring av kastruller, pannor, porslin, muggar m.m.
  • Med bomullssnöre för upphängning.

Skötselråd:
Skölj diskborsten väl efter användning och avlägsna eventuella matrester som fastnat. Krama ur överskottsvatten och häng upp på tork.

Mått: ca. 20 x 7 cm

Material:
Kokosnötfibrer, gummiträ och metalltråd.

Handtillverkad och etiskt producerad i Sri Lanka.

LoofCo är ett brittiskt varumärke med en plastfri serie av pads, borstar och tillbehör för hudvård och rengöring i hemmet. Produkterna är tillverkade med naturliga växtfibrer av luffa och kokosnötskal (Loofah + Coconut = LoofCo!). De är biologiskt nedbrytbara, återvinningsbara och erbjuder ett miljövänligt alternativ till borstar, trasor, och svampar i plast. LoofCo stöttar traditionellt hantverk och småskalig produktion samtidigt som de garanterar en rättvis lön för arbetarna i Egypten och Sri Lanka.