Stäng
(Välj varumärke)
Akamuti Nappy Balm, 100 ml
Akamuti Nappy Balm, 100 ml

Akamuti Nappy Balm är en kylande salva som hjälper till att lugna inflammerad, öm och irriterad hud, samtidigt som den fungerar som en barriär för att hålla fukt ute. Salvan består av naturliga ingredienser som ekologisk olivolja, ekologisk macadamianötsolja och ekologiskt bivax med ringblommsextrakt och kamomillolja. Perfekt för små röda babystjärtar eller för vuxnas torra och ömtåliga partier.

Användning:

Till baby:
Applicera på barnets stjärt vid blöjbyte efter rengöring, eller använd så ofta som behövs.

Till vuxen/barn:
Applicera där du vill, till exempel på armbågar, läppar, fötter, händer, torra eller irriterade partier.

Ingredienser (INCI):
Extra virgin olive oil (olea europa)*, Macadamia oil (macadamia integrifolia)*, Beeswax (cera alba)*, Jojoba oil (simmondsia chinensis), Calendula (calendula officinalis), Chamomile essential oil (anthemis nobilis), Citronellol**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »