Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Blöjor m.m. / Blöjvård / Akamuti Nappy Balm, 100 ml

Akamuti Nappy Balm är en kylande salva som hjälper till att lugna inflammerad, öm och irriterad hud, samtidigt som den fungerar som en barriär för att hålla fukt ute. Salvan består av naturliga ingredienser som ekologisk olivolja, ekologisk macadamianötsolja och ekologiskt bivax med ringblommsextrakt och kamomillolja. Perfekt för små röda babystjärtar eller för vuxnas torra och ömtåliga partier.

Användning:

Till baby:
Applicera på barnets stjärt vid blöjbyte efter rengöring, eller använd så ofta som behövs.

Till vuxen/barn:
Applicera där du vill, till exempel på armbågar, läppar, fötter, händer, torra eller irriterade partier.

Ingredienser (INCI):
Extra virgin olive oil (olea europa)*, Macadamia oil (macadamia integrifolia)*, Beeswax (cera alba)*, Jojoba oil (simmondsia chinensis), Calendula (calendula officinalis), Chamomile essential oil (anthemis nobilis), Citronellol**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarstagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.